loopband
Tunturi T60 Loopband Performance 2020

Tunturi T60 Loopband Performance 2020

 1.499,00

De Tunturi T60 Loopband Performance is ideaal voor ambitieuze sporters. Met 23 programma’s, 44 voorgeprogrammeerde trainingen, en een 6.6 inch color LCD display voor het bijhouden van vorderingen. Onderdeel van de Competence Collectie, biedt het betrouwbare kwaliteit voor regelmatige tot intensieve training.

 

De Tunturi T60 Loopband Performance

De Tunturi T60 Loopband Performance is je volgende stap naar betere prestaties. Deze loopband biedt 23 programma’s, inclusief 44 voorgeprogrammeerde trainingen, gebruikersprogramma’s, hartslag gestuurde programma’s, een body mass programma en een handmatig programma waarbij je zelf de snelheid en hellingshoek kiest. Op het verlichte 6.6 inch color LCD display volg je tijdens het sporten je tijd, afstand, calorieverbruik, hellingshoek en snelheid.

De Competence Collectie van Tunturi is ideaal voor regelmatige training met gemiddelde intensiteit, terwijl de Performance Collectie geschikt is voor diegenen met een stevigere ambitie en duidelijke doelstellingen. De Endurance Collectie past zich aan je persoonlijke behoeften aan, geschikt voor professionals en fitnessruimtes.

Geniet van volledige garantie op Tunturi Cardio loopband, inclusief slijtagedelen, bij thuis- en commercieel gebruik. Tunturi Routes maken je cardio training leuk en uitdagend, met 15 video routes beschikbaar in de gratis versie.

Specificaties:

  • Afmeting opgebouwd: 177 x 83 x 143 cm
  • Afmeting opgeklapt: 102 x 83 x 155 cm
  • Display formaat: 10 inch
  • Motor: 5,0 PK DC
  • Gebruikersgewicht: Tot maximaal 135 kilo
  • Talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Zweeds, Fins, Spaans, Italiaans.

Extra informatie

bol

ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tunturi T60 Loopband Performance 2020” te beoordelen