Retourneren

Wanneer een levering niet aan uw wensen voldoet, kunt u deze voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen retour sturen. Wij zullen zorgen dat de terugbetaling binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst terugbetaald wordt. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Retouren

Wij werken voor de retouren samen met Active Ants en Kiala van UPS. Wilt u uw pakket terugsturen? Dat kan met Kiala/UPS maar kan ook via een andere vervoerder.

Met Kiala/UPS is dat heel eenvoudig. Zorg voor een voldoende stevige verpakking en breng uw pakket vervolgens naar een Kiala Punt / UPS punt van uw keuze.
Maximale maat pakket is 70cm met een totale lengte van 120cm (kortste + langste zijde) max gewicht 15kg.

Voor Nederland: kijk op de website van Kiala waar de dichtsbijzijnde vestiging is: https://www.kiala.nl/zoek-kialapunt

Voor België: kijk op de website van Kiala waar de dichtsbijzijnde vestiging is: https://www.kiala.be/benl/zoek-kialapunt


Vraag eerst een retournummer en adreslabel bij ons aan.

U krijgt vervolgens een mail met het retourformulier en een adreslabel. Vul het retourformulier in en plak het retourlabel op het pakket en breng deze naar het Kiala UPS punt van uw keuze, of stuurt u het met een andere vervoerder.

Alleen zendingen met een retournummer worden in ontvangst genomen. Voor terugbetaling dient het product in ongeschonden staat te verkeren en in de originele verpakking te worden teruggezonden (i.v.m. wederverkoopbaarheid). Vul het retourformulier in met de noodzakelijke gegevens zodat wij kunnen zorgdragen voor een correcte afhandeling.