Fysioblog

18
18-5-2018
0

Hoe kies ik de juiste Naqi lotion?

Een massage is een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven of de huid te kneden. Een massage dient vooral om spierstijfheid of krampen te verlichten of weg te nemen, de bloedsomloop te verbeteren en de spieren helpen te ontspannen. Massages worden handmatig uitgevoerd. De resultaten kunnen positief beïnvloed worden door het gebruik van massageoliën. De keuze voor een olie kan variëren naar gelang de wensen of eventuele allergieën.

Bodybow


Het merk Naqi

Het merk Naqi ontwikkelt producten voor huidverzorging. Ze richten zich op de markt van de gezondheidszorg, sportgeneeskunde en ziekenhuizen. De perfecte huid bestaat niet, maar de structuur, het gevoel en het uiterlijk kunnen altijd worden verbeterd. Naqi heeft dan ook een duidelijke missie: de beste preventieve en herstellende huidverzorgingsproducten ontwikkelen en produceren om:

  • De huidconditie te verbeteren
  • Huidproblemen aan te pakken
  • Aangepaste nazorg te bieden
  • Bij te dragen aan de kwaliteit van zorg
Lotions

Drie verschillende Naqi lotions

Voor een therapeut of masseur is kennis van de huid van groot belang. Je werkt immers met de technieken direct op de huid. Het is daarom van groot belang dat je een verantwoorde en onderbouwde keuze maakt voor de massagelotion die je wilt gebruiken. Ons assortiment van Naqi bestaat uit drie lotions.

Naqi Relax lotion

De Naqi Relax lotion heeft buitengewone, ontspannende en rustgevende eigenschappen. Dit maakt de lotion uitermate geschikt voor rustgevende massages. Mede dankzij deze werking wordt de lotion veelal gebruikt in ziekenhuizen, rusthuizen, private praktijken en door sporters om de spieren de nodige rust te kunnen bieden nadat ze een zware inspanning hebben geleverd. De lotion stimuleert de bloedcirculatie om zo spierstijfheid te verlichten, ook voor een soepele en zachte huid zonder dat deze vettig aan zal voelen.

Relax

Naqi Sport lotion

De Naqi Sport lotion is de ideale lotion voor het realiseren van sportmassages. Dit zijn massages die voor of na een inspanning gegeven worden met als doel het voorkomen van blessures of het bevorderen van het herstel. Een massage voor een inspanning klinkt vreemd, maar zorgt dat de spieren worden opgewarmd voordat de inspanningen plaatsvindt. Dit voorkomt blessures. Een belangrijke eigenschap van de Sport lotion is dat het een uitmuntend glijvermogen heeft zonder vettig aan te voelen. Dit is ideaal om lange sportmassages te kunnen geven en maakt de lotion ideaal om te gebruiken voor elke sportmassage.

Sport

Naqi Ultra lotion

De Naqi Ultra lotion is een standaard lotion voor elke therapeutische massage. Naast de bovengenoemde sportmassage vragen vele andere massagetechnieken om een niet-vettige lotion met een goed glijvermogen. De Ultra lotion combineert dit glijvermogen met eigenschappen die zeer prettig aanvoelen op de huid. Dit maakt deze lotion geschikt voor het geven van vrijwel elke (therapeutische) massage. De massagelotion beschikt dus niet over de specifieke eigenschappen voor een betere bloedcirculatie of voor een sportmassage, maar is hierdoor wel veelzijdig inzetbaar.

Ultra


Ons advies voor een Naqi lotion

Alle bovengenoemde lotions zijn gemakkelijk afwasbaar met water en zullen geen vlekken achterlaten op kledingstukken. Daarnaast hebben de lotions een neutrale geur en zijn dankzij de hypoallergene eigenschappen van de ingrediënten geschikt voor elke huidsoort. Vind je het prettig als niet alleen de fysieke handeling, maar ook de eigenschappen van de lotion bijdragen aan een betere bloedcirculatie en het verminderen van spierstijfheid, kies dan voor de Relax lotion. Bent u sportmasseur of geeft u sportmassages om blessures te voorkomen of het herstel van spieren te bevorderen, dan is de Sport lotion de beste keuze. Geef je verschillende soorten massages zijn de specifieke kenmerken niet van belang, dan is de Ultra lotion geschikt voor jou.


Laat je een reactie achter?

Leuk dat je onze blog gelezen hebt! Heb je er iets aan gehad? Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar je reactie!

Bodybow Healthcare

  • Zeelandhaven 2, 3433 PL Nieuwegein
  • +31 (0)30 604 3552

Deel deze blog:

Facebook    Linkedin    Twitter    Mail

Plaats een reactie
Schrijf ons