Omron Digitale Weegschaal HN289

Artikelnummer
7530

Omron Weegschaal HN289. De Omron Weegschaal HN289 is een digitale personenweegschaal uitgevoerd in glimmend zwart gehard glas; een mooie strakke uitvoering dus met eenvoudig afleesbare display. Vanwege het compacte formaat en het geringe gewicht is deze ook makkelijk verplaatsbaar voor bv. gebruik bij clienten thuis.

€ 27,50 € 22,73

Omron Weegschaal HN289

De Omron Weegschaal HN289 is een digitale personenweegschaal uitgevoerd in glimmend zwart gehard glas; een mooie strakke uitvoering dus met eenvoudig afleesbare display. Vanwege het compacte formaat en het geringe gewicht is deze ook makkelijk verplaatsbaar voor bv. gebruik bij clienten thuis.

De toepassing van de Omron Weegschaal HN289 Zwart

Voor iedereen die zijn of haar gewicht wil weten of regelmatig controleren; voor het vaststellen van de eigen Body Mass Index. Nauwkeurig afgesteld (per 100 gram) tot max. 150 kilogram. Geschikt voor fysiotherapeuten, huisartsen, particulieren en bijvoorbeeld beauty salons of personal trainers.

Hoe werkt de Omron Weegschaal HN289 Zwart

Op de grond plaatsen, aanzetten en er op gaan staan: actueel gewicht is duidelijk leesbaar op de eenvoudige digitale display.

Specificaties

Aparaattype

Weegschaal

Gewicht

Ja

Leeftijdbereik

n.v.t.

Maximum gewichtscapiciteit

180 kg

Aan/uit-technologie

Automatisch aan/uit

Gewicht

1,2 kg

Afmeting

270 x 290 x 22 mm

Kleur

Zwart


Garantie

Op deze Omron weegschaal zit 2 jaar garantie.

Alternatieve benamingen

Weegschaal, personenweegschaal, digitale weegschaal, Omron HN289 

Meer informatie
Merk Omron
Prijs € 27,50
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Omron Digitale Weegschaal HN289
Jouw rating