Hartslagmeters

Het kan soms lastig zijn om naast je werk en andere verplichtingen de motivatie te vinden om te gaan sporten. Bovendien sport iedereen met een ander doel. Wil je je conditie verbeteren of wil je afvallen, de Polar Serie begeleidt en motiveert je hierbij. De mate van begeleiding en motivatie varieert per model. Hieronder ziet u ons assortiment hartslagmeters, kies welk model het beste bij je past.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestelt u Polar hartslagmeters met borstband.

Productopties hartslagmeters

Meetapparatuur is in de fysiotherapie onontbeerlijk, goed en nauwkeurig meten is belangrijk om de status van uw patiënt te kunnen achterhalen en hierdoor essentieel voor in uw praktijk. De juiste meetapparatuur zorgt voor betrouwbare resultaten, het enige waar u voor hoeft te zorgen is de juiste interpretatie van de uitslagen.

Voor mensen die recreatief willen sporten en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken heeft Polar een nieuwe serie eenvoudig te bedienen fitnesshorloges / hartslagmeters gelanceerd. Vele topatleten en prestatiesporters gebruiken deze meters voor het hart van Polar. Deze hartslagmeters uit Finland worden vandaag de dag bij alle grote sportevenementen gebruikt, maar ook op scholen, in fitnesscentra, in sporttrainingscentra en voor medische doeleinden. De batterij van de banden én de horloges zijn door de gebruiker eenvoudig te verwisselen. Er zijn ook losse banden te verkrijgen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Flow Fitness hartslagband 20-05-2021 Leverbaar
  Flow Fitness hartslagband
  Van € 34,95 Speciale prijs € 33,95 € 28,06
   • Reviewscore
   • Professional? Log in om jouw prijzen te zien!
   • Gratis Verzending boven € 95,-(NL/BE) *
   • Reviewscore
   • Professional? Log in om jouw prijzen te zien!
   • Gratis Verzending boven € 95,-(NL/BE) *
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren