Behandel zelf je NEK

Artikelnummer
8251

Het ultieme handboek voor zelfbehandeling van nekpijn alsmede een handig verwijsmiddel voor de medicus en paramedicus. Toepassing van Behandel zelf je nek: Een échte 'must' voor patiënten die inzicht willen in het ontstaan van hun nekklachten en die stap voor stap enkele eenvoudige en praktische technieken willen leren ter vermindering van hun nekklachten.

Is verkrijgbaar in het Nederlands (art.nr. 8251), Engels (8243) en Frans (8241)

€ 17,95 € 16,47

Behandel zelf je NEK

Het ultieme handboek voor zelfbehandeling van nekpijn alsmede een handig verwijsmiddel voor de medicus en paramedicus. Toepassing van Behandel zelf je nek: Een échte 'must' voor patiënten die inzicht willen in het ontstaan van hun nekklachten en die stap voor stap enkele eenvoudige en praktische technieken willen leren ter vermindering van hun nekklachten. Duidelijk geïllustreerd, in kleur. Meer dan 15 miljoen van deze boeken zijn inmiddels wereldwijd verkocht.

Hoe werkt Behandel zelf je NEK?

Een duidelijk geïllustreerd handboek voor zelfbehandeling van nekpijn alsmede een handig verwijsmiddel voor de medicus en paramedicus duidelijke tekst en uitleg, ook aan de hand van foto's geven u uitleg over het ontstaan van nekklachten en de aanbevolen wijze om deze tegen te gaan. Voor thuisgebruik, om makkelijk bij de hand te hebben. 

Specificaties

Afmetingen 23,5 x 16,5 cm
ISBN nr 978-90-810549-0-4
Taal Nederlands
Pagina's 75 pagina’s
Auteur Robin McKenzie
Vertaald door Jethro Knoop
Kleur Ja


  • Is verkrijgbaar in het Nederlands (art.nr. 8251), Engels (8243) en Frans (8241)
  • Bekijk de video voor uitleg over de McKenzie methode

Alternatieve benamingen

Zelfbehandeling van nekpijn, nekklachten, nek pijn, nekpijn

Meer informatie
Merk McKenzie
Prijs € 17,95
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Behandel zelf je NEK
Jouw rating

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!